Pensioen-
advies

Investeer vandaag nog
in de toekomst van morgen

Een collectieve pensioenregeling is een belangrijke, maar vaak ook ingewikkelde arbeidsvoorwaarde. Voor zowel werkgevers als werknemers is een goed pensioenadvies daarom noodzakelijk.

Wet- en regelgeving gerelateerd aan de pensioenregeling wijzigt snel. Wij beschikken over de kennis en ervaring om jouw pensioenregeling op de juiste wijze uit te voeren. Om je volledig te ontzorgen, bestaat onze dienstverlening uit drie onderdelen: advies, beheer en communicatie.

In de adviesfase adviseren wij je bij het opzetten, wijzigen of verlengen van een pensioenregeling voor jezelf en/of je werknemers. Hierbij staan jouw wensen, het beschikbare budget en eventuele cao-verplichtingen centraal. Als onafhankelijk pensioenadviseur vergelijken wij altijd verschillende aanbieders en zorgen wij voor een pensioenregeling op maat.

Maar met het opzetten van een pensioenregeling ben je er nog niet. Want collectieve pensioenregelingen dienen deskundig en accuraat te worden beheerd. Denk aan de benodigde administratie, het up-to-date houden van de pensioenregeling en de communicatie richting je werknemers.

Voor veel werknemers is pensioen namelijk een ingewikkelde regeling. Als werkgever ben je wettelijk verplicht om deelnemers aan een pensioenregeling duidelijk en inhoudelijk over hun pensioen te informeren. Als pensioenspecialist nemen wij ook dit werk graag uit handen.

Persoonlijk pensioenadvies op maat. Investeer samen met Hoeksche pensioenadvies vandaag nog in de toekomst van morgen.Neem contact met ons op

Edisonstraat 8-d, 3261 LD Oud-Beijerland
Postbus 1213, 3260 AE Oud-Beijerland

T : 0186 - 62 75 00
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© 2023 Hoeksche Advies, All Rights Reserved

Gemaakt door: Schot Marketing & Communicatie