Pensioen-
advies

Investeer vandaag nog
in de toekomst van morgen

Een collectieve pensioenregeling is een belangrijke, maar vaak ook ingewikkelde, arbeidsvoorwaarde. Als je gebruik maakt van ons pensioenadvies, wordt het echter al veel gemakkelijker!

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om jouw pensioenregeling op de juiste wijze uit te voeren. Maar nog belangrijker; we kunnen de pensioenregeling in begrijpelijke taal uitleggen aan jou én je werknemers.

Om je volledig te ontzorgen, bestaat onze dienstverlening uit drie onderdelen: advies, beheer en communicatie.

Advies
In de adviesfase adviseren wij je bij het opzetten, wijzigen of verlengen van een pensioenregeling. Hierbij staan jouw wensen, het beschikbare budget en eventuele CAO-verplichtingen centraal. Als onafhankelijk pensioenadviseur vergelijken wij altijd verschillende aanbieders en zorgen wij voor een pensioenregeling op maat.

Beheer
Maar met het opzetten van een pensioenregeling ben je er nog niet. Want collectieve pensioenregelingen dienen deskundig en accuraat te worden beheerd. Denk aan de benodigde administratie en het up-to-date houden van de pensioenregeling.

Communicatie
Tot slot ben je als werkgever wettelijk verplicht om deelnemers aan de pensioenregeling duidelijk, begrijpelijk en inhoudelijk over hun pensioen te informeren. Ook deze communicatie nemen wij graag voor je uit handen.

Persoonlijk pensioenadvies op maat.
Investeer samen met Hoeksche pensioenadvies vandaag nog in de toekomst van morgen.Neem contact met ons op

Beetsstraat 3, 3261 PL Oud-Beijerland

T : 0186 - 62 75 00
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© 2023 Hoeksche Advies, All Rights Reserved

Gemaakt door: Schot Marketing & Communicatie