Verzekerings-
advies

Alle verzekeringen onder één dak. Helder, persoonlijk en onafhankelijk

Als ondernemer stop je veel tijd, geld en energie in het succes van je bedrijf. Je wilt niet dat dit door een brand, diefstal, hack of andere schade verloren gaat. Toch is tijd voor verzekeringszaken meestal schaars.

Gelukkig leveren wij verzekeringsadvies op maat. Na het eerste kennismakingsgesprek gaan wij direct voor je aan de slag! Wij kijken met een nuchtere doch kritische blik naar je bedrijfs- en privérisico’s en denken mee in kostenbesparingen. Hierbij kijken wij zowel naar verzekerbare- als niet verzekerbare risico’s. Dat is wel zo eerlijk. Sommige risico’s hoef je namelijk helemaal niet te verzekeren. En dat scheelt weer verzekeringspremies.

We houden van persoonlijk contact en daarom krijg je bij ons vaste aanspreekpunten voor bijv. vragen en schades en een persoonlijk adviseur die steeds met je meedenkt, jouw bedrijf door en door kent en jarenlange ervaring heeft binnen de verzekeringsmarkt. Zo kunnen wij jouw verzekeringspakket steeds up-to-date houden. Jouw bedrijf en de verzekeringsmarkt zijn immers ook steeds in beweging.

Niet onbelangrijk is dat wij geheel onafhankelijk zijn en dus altijd verschillende producten van vele verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Je krijgt dus altijd een verzekeringspakket op maat. En desgewenst werken wij geheel zonder provisies. Volledig eerlijk en transparant.

Benieuwd naar onze onafhankelijke kijk op jouw bedrijfsrisico’s? Neem gerust contact op. We komen graag bij je langs!

Al je verzekeringen onder één dak. Helder, persoonlijk en onafhankelijk.
Hoeksche verzekeringsadvies: Verzekerd van een goed advies.Neem contact met ons op

Beetsstraat 3, 3261 PL Oud-Beijerland

T : 0186 - 62 75 00
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© 2023 Hoeksche Advies, All Rights Reserved

Gemaakt door: Schot Marketing & Communicatie